ACT therapie

ACT therapie Eindhoven

ACT therapie

Act is de afkorting voor Acceptance and Commitment Therapie. Het is een bewezen effectieve gedragstherapie voor verschillende problemen, waaronder angst, depressie en lichamelijke ongemakken. Ook kun je ACT gebruiken om je kwaliteit van leven te verhogen en je persoonlijke veerkracht te vergroten.


ACT therapie

Omgaan met gevoelens

Deze behandelmethode gaat ervan uit dat vervelende gevoelens, gedachten en gebeurtenissen een onderdeel zijn van het leven en dat we dat niet kunnen veranderen. Maar wat we wel kunnen veranderen is hoe we omgaan met deze vervelende gevoelens, gedachten en gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om je aandacht te richten op de dingen die je werkelijk belangrijk vindt in het leven.

De kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke omstandigheden uiteindelijk ten koste gaat van een vitaal en waardevol leven.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Ineke

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Eindhoven - Home

Psycholoog Eindhoven

Ik ben Ineke, psycholoog, emdr-therapeut, relatietherapeut en mindfulness-trainer.

In mijn praktijk Psycholoog Eindhoven ontvang ik mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, eetproblemen, slaapproblemen en stress.

Psycholoog Eindhoven >>
Psycholoog Eindhoven: ACT therapie in de regio Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Waalre, Valkenswaard, Heeze-Leende, Eersel. Je bent welkom.


Psycholoog Eindhoven
Psycholoog Ineke
Ervaringen van cliƫnten
Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke ...


psycholoog-eindhoven-emma
Psycholoog Emma
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nip-lvpw-rbcz
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Top