Contextuele beeldtaal therapie

Contextuele beeldtaal therapie Eindhoven - Psycholoog Ineke

Contextuele beeldtaal therapie in Eindhoven

Middels Contextuele Beeldtaal therapie kun je door gebruik te maken van Playmobil materiaal, je vraagstelling of probleem uitbeelden. Het kijken naar een opstelling geeft inzicht en kan gevoelens losmaken op een veilige manier. Dit omdat er een bepaalde afstand tot de opstelling bestaat.

Tijdens de therapie stel ik vragen en mag je elke keer uitbeelden wat je voelt of denkt. Zo komt de originele opstelling in beweging en gaat het beeld als het ware ‘spreken’.
Het beeld geeft aan waar je naartoe wilt en belangrijk hoe je dat kunt bewerkstelligen in je leven. Ook kijken we wie, binnen jouw context, je daarbij kan steunen.

Op het einde van de sessie maken we het concreet door er een praktische actie aan te koppelen. Ik zal je ook vragen om foto’s van de verschillende opstellingen te maken. Hierdoor kun je thuis, het proces nog eens bekijken.

Denk je dat deze methode jou zou kunnen helpen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op.


Ineke

Neem contact op
Contextuele beeldtaal therapie Eindhoven voor contextuele beeldtaal therapie in de regio Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Waalre, Valkenswaard, Heeze-Leende, Eersel. Je bent welkom.


Psycholoog Eindhoven
Psycholoog Ineke
Ervaringen van cliƫnten
Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke ...


psycholoog-eindhoven-emma
Psycholoog Emma
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nip-lvpw-rbcz
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Top