Ervaringen van cliënten

Psycholoog Eindhoven - Psycholoog Ineke

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Ik had vanaf het eerste gesprek met Ineke meteen het gevoel dat ze goed naar me luisterde en begreep met welke hulpvraag ik worstelde. De gesprekken waren open en Ineke wist op een constructieve manier de vinger op de zere plek te leggen, zodat ik actief over mijn eigen probleem nadacht. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

sterren-5-score
Psycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke. Er was meteen een klik.

Ineke liet mij inzien waarom ik bepaalde patronen had ontwikkeld en ze nog steeds hardnekkig vasthield. Ze leerde me hoe ik meer ontspannen in het leven kon staan. Bij haar voelde ik me welkom, begrepen en veilig.

Natuurlijk was het soms lastig om aan mezelf te werken en waren er mindere momenten, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ze in mij geloofde. Ineke luisterde naar wat ik nodig had in plaats van een kant-en-klaar pakket op me toe te passen.”

sterren-5-score
Psycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Ineke is mijn reddende engel geweest. Door haar ben ik geworden wie ik nu ben. Een vrouw die stevig in haar schoenen staat en bij tegenslag niet in de put zakt maar in haar eigen volwassen schoenen gaat staan en de boel relativeert.

Ik heb geleerd dat ik er mag zijn zoals ik ben met al mijn “zwakheden”. Ik voel me weer happy en geniet van het leven.”

sterren-5-score
Psycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Al tijdens de intake kreeg ik een goed gevoel bij Ineke.

Ze is jonger dan ik ben (en meestal vind ik dat lastig want, “wat weet een jonge meid nou van het leven” was altijd mijn idee), maar ze bleek een oude geest te hebben en vooral een wijze geest.

Ik besloot om met Ineke in zee te gaan en dat was een diepe maar zeer zinvolle duik. Samen met haar heb ik mijn zoektocht voltooid en heb ik gevonden wat ik nodig had.

Ineke was een spiegel en vaak erg duidelijk in wat ik deed en gaf aan dat alles wat ik deed een keuze was. Hierbij zette zij verschillende methodieken in wat erg prettig was.

Het heeft mij doen inzien dat mijn eetprobleem een symptoom was voor het niet kunnen liefhebben van mijzelf. Door Ineke en mijn harde werken weet ik nu hoe het is om van mezelf te houden.

En ik weet ook dat het leven een medaille is en dat het nooit 100 % goed zal gaan, het hele leven lang maar dat er zonnige periodes zijn maar ook sombere en dat dat er bij hoort. Met dat inzicht sta ik nu in het leven en hoop dat ik dat nog lang mag ervaren.

Zonder Ineke was dit alles nu niet gebeurd en daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven. Ik gun iedereen met diepere levensvragen de begeleiding door Ineke.”

sterren-5-score
Psycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Met mijn ex-vrouw heb ik een dochter die in de pubertijd zit, en die steeds meer moeite kreeg met de communicatie tussen haar ouders, waaruit nog regelmatig wrijving waarneembaar is.

Een tijd lang is de relatie tussen haar en mij, als vader, flink verstoord geweest. Het was niet mogelijk om tot een gesprek te komen – mijn dochter kon duidelijk niet omgaan met de heftige emoties die haar overvielen.

We hebben haar kunnen overhalen om met Ineke in gesprek te gaan, met de hoop dat zij haar zou kunnen helpen. In de sessies met Ineke heeft mijn dochter gewerkt aan het beheersbaar maken van haar gevoelens, door gesprekken en oefeningen.

Ook hebben mijn ex vrouw en ik een aantal gesprekken gehad met Ineke, waarbij we het over de communicatie onderling hebben gehad, en in welke mate die uitstraalt op onze kinderen.

Mijn dochter zit inmiddels weer goed in haar vel, en met mijn ex vrouw heb ik dankzij Ineke een aantal communicatieregels afgesproken, die voorkomen dat we bij elkaar irritatie aanwakkeren.

Bij Ineke is het makkelijk om je veilig te voelen en vrijuit te spreken. Ze stuurt het gesprek vooral door vragen te stellen en ruimte te geven aan haar gesprekspartners.”

sterren-5-score
Psycholoog Eindhoven – Ineke

4 / 5 sterren –
“Door het traject wat ik met Ineke ben ingegaan heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Zij gaf me de juiste handvatten die ik nodig had om door te stappen en weer in contact te komen met mezelf.

Wat ik prettig vond aan Ineke is dat zij naar me luisterde zonder te oordelen. De inzichten die ze me gaf neem ik met me mee.”

sterren-4-score
Psycholoog Eindhoven – Ineke

5 / 5 sterren –
“Ineke heeft me geleerd hoe ik mezelf kan helpen. Ze zette me aan het werk, maar gooide me zeker niet in het diepe.

Ik vond het mooie gesprekken, ik ben er sterker door geworden en heb meer inzicht in mezelf. Dat is een heel mooi kado.”

sterren-5-score


Psycholoog Eindhoven
Psycholoog Ineke
Ervaringen van cliënten
Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke ...


psycholoog-eindhoven-emma
Psycholoog Emma
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nip-lvpw-rbcz
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Top