Innerlijk kind

Innerlijk kind Eindhoven

Therapie met kindsdelen

Innerlijk-kindwerk gaat er vanuit dat je persoonlijkheid bestaat uit wie je nu bent, aangevuld met diverse stadia van het kind dat je ooit geweest bent.

Zo heb je als volwassene nog speelse, magische en kwetsbare kindsdelen in je. Deze kindsdelen hebben ieder eigen gevoelens en overtuigingen.

De manier waarop je in het dagelijks leven functioneert, wordt grotendeels bepaald door reacties en gedragingen die je als kind geleerd hebt. Je reacties en gedragingen blijken vaak een overlevingsstrategie te zijn die je als kind nodig had om geen pijn te hebben, of om letterlijk te overleven.


Innerlijke kind therapie

Jouw persoonlijke ontwikkeling

De overtuigingen die je toen hebt ontwikkeld, kunnen later een beperkende en belemmerend effect op je persoonlijke ontwikkeling hebben.

Tijdens de therapie zal worden gewerkt aan het invullen van de behoeften van de kindsdelen, het leren onderscheiden van gevoelens en gedachten en het ontwikkelen van zogenaamd gedrag vanuit de volwassene, degene die je nu bent.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Ineke

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Eindhoven - Home

Psycholoog Eindhoven

Ik ben Ineke, psycholoog, emdr-therapeut, relatietherapeut en mindfulness-trainer.

In mijn praktijk Psycholoog Eindhoven ontvang ik mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, eetproblemen, slaapproblemen en stress.

Psycholoog Eindhoven >>
Psycholoog Eindhoven: Innerlijk kind voor therapie met kindsdelen in de regio Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Waalre, Valkenswaard, Heeze-Leende, Eersel. Je bent welkom.


Psycholoog Eindhoven
Psycholoog Ineke
Ervaringen van cliƫnten
Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke ...


psycholoog-eindhoven-emma
Psycholoog Emma
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nip-lvpw-rbcz
psycholoog eindhoven Psycholoog Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Top